En sitten eilisiltana jatkanut kirjoittamista, koska jumituin jälleen kerran RuneScapeen.. Menin nukkumaan muistaakseni jo ennen puoli yhtä. Näin unta pizzasta ja tortilloista, joten heräsin kiljuvaan nälkään kuudelta pirteänä kuin peipponen. Söin, join, otin Myrkyt (eli lääkkeeni) ja luin lehden. En saanut enää unen päästä kiinni, joten luin Jääkansan tarinan kolmatta osaa, jonka sain eilen lainaan ystävältäni. Olen melko varma, että luen kaikki 47 osaa, sen verran hyviä kirjoja ne ovat. Suosittelen lämpimästi! Päästyäni sivulle 60 käynnistin Masiinan ja aloin pelata. Keitin kahvia ja nautin aamusta, sillä harvoin olen jalkeilla näin aikaisin. Aika rientää, kello on nyt kymmenen yli yhdeksän. Aion nyt keittää lisää kahvia ja käydä tupakalla. Jatkan kohta..

No niin.. Palataan aiheeseen jääkiekko. Suomi siis päihitti eilen Saksan 2-0. Maaleista vastasivat Saku Koivu ja Niko Kapanen. Maalissa oli Norrena, toista kertaa kisojen aikana ja nollapeli taas. Tänään on vastassa USA, joka on varmasti keski-iältään vanhin joukkue. Vanhin on 44-vuotias Chris Chelios. Muita veteraaneja ovat muun muassa Mike Modano ja Bill Guerin. Ikä tuo myös kokemusta USA:n joukkueelle, joten Leijonien on syytä pitää varansa ja pelata täysillä loppuun asti. On selvää, ettei turhiin jäähyihin ole varaa. Lopputulosta en uskalla lähteä ennustamaan, mutta uskon että maalivahtipeli on jenkkien heikkous. Joukkueen ykkösvahti Robert Esche on Niittymäen joukkuetoveri Flyersissa ja hänen maalikeskiarvonsa on tällä kaudella 3.15. Kakkosvahti, 23-vuotias Rick DiPietro (Islanders) on pelannut 43 ottelua keskiarvolla 3.38. Se siitä aiheesta, mutta muistakaa oikaista jos tekstissäni ilmenee asiavirheitä. Yritän olla tarkkana ;)

Olen tässä miettinyt, että voisin tänään käydä kaupungilla vähän kiertelemässä kauppoja. En ole vähään aikaan käynyt ihmisten ilmoilla. Olen huomannut, että kynnys lähteä kotoa kasvaa, mitä harvemmin ulkona liikkuu. Yritän kuitenkin saada perseeni raahattua täältä. Pitäisi ostaa romppuja ja muuta tarpeellista. Ehkä voisin käydä myös pizzalla :) Lisään tähän loppuun muutamia klassisia tokaisuja ja "viisauksia", joita olen tullut sanoneeksi:

"Nimestään huolimatta Kungfutsella ei ollut mitään tekemistä kiinalaisen taistelulajin kanssa."

"Ai, sä olet ostanut vessapaperia! Enää ei tarvitse pyyhkiä Vartiotorniin."

Vastaus kysymykseen, paljonko olen juonut: "Aika lailla, mutta en tarpeeksi."

"Jos sinun on pakko harjoitella kuperkeikkoja kännissä, siirrä sohvapöytä pois tieltä."

"Teen sen oikein mielelläni - jos on aivan pakko."

Näiltä näkymin morjens.