Flunssa alkaa jo hellittää. Kurkku ei enää ole kipeä. Pelasin taas vähän RuneScapea, mutta en kirjoita nyt sanaakaan siitä. Oho, kohtalon ivaa... Alkoi sattumalta soimaan Ismo Alangon biisi Vituttaa. Juuri kun päätin, että siitä tunteesta kirjoitan tänään. "Mua vituttaa niin ankarasti, vituttaa aamusta iltaan. Vituttaa, on kaikki turhaa. Vittu kun vituttaa..." Juu, tästä onkin hyvä jatkaa. Tällä nimenomaisella hetkellä ei niin hirveästi vituta. Melkeinpä päin vastoin. Ulkona on hyvin aurinkoinen sää ja hörpin tässä ihanaa, vahvaa kahvia. Minun mielialani vaihtelevat usein niin tiuhaan tahtiin, useita kertoja päivässä, että uskon kyllä että jossain vaiheessa iltaa alkaa taas vituttaa. On sekin parempi olotila kuin kova ahdistus. En siis valita.

Ajattelin listata tähän vitutuksenaiheitani ja on varmaan viisainta tehdä se aakkosjärjestyksessä, niin hassulta kuin se vaikuttaakin ;) Niitä vaan riittää niin paljon. Pyrin myös perustelemaan... Aloitetaan!

A

Addiktiot - kun jostakin innostun, oli se sitten ryyppääminen, tupakointi, pelaaminen, kahvinjuonti tai mikä hyvänsä, en pysty pitämään sitä kohtuuden rajoissa. Kun juon, otan niin paljon kuin mahdollista. My way is kanttuvei. Tupakoin melkeinpä ketjussa. Kun innostun pelistä (kuten Runescape) ajantajuni katoaa. Pari vuotta sitten tein ennätyksen: pelasin Simsiä 16 tuntia putkeen. Että näin.

Ahdistus - lienee sanomattakin selvää, miksi se ottaa kaaliin.

Amerikka ja amerikkalaisuus (mukaan lukien amerikkalaiset elokuvat) - Amerikalla tunnetusti on maailman tyhmin presidentti. Näin kirjastossa kirjan, johon oli koottu Bushin parhaat sanomiset. Muun muassa: "Tämä on selvästi budjetti. Tässä on paljon numeroita." Vain amerikkalaiset pystyvät lihottamaan itsensä puolikuoliaaksi ja sitten vetämään McDonalds'in oikeuteen. Vain amerikassa on niin tyhmiä kersoja, että he luulevat Helsingin olevan yksi USA:n osavaltioista. Vain amerikkalaiset tekevät kaavamaisia ja tasapaksuja elokuvia. Vain amerikkalaiset menevät vapaaehtoisesti nolaamaan itsensä Jerry Springerin kaltaisissa ohjelmissa. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hohhoijaa...

B

Biseksuaalit naiset - eivät osaa päättää, haluavatko tyttö- vai poikaystävän. Suhteessa petetyksi tulemisen riski moninkertaistuu. Sori, bisset...

Bush, George W. - kts. kohta Amerikka.

Byrokratia - monimutkaisten papereiden täyttely saa pinnan kireälle.

E

Eläinrääkkäys ja eläinkokeet - tähän syyllistyvät hullut tiedemiehet vetoavat muun muassa siihen, etteivät eläimet tunne kipua. Oletko koskaan vahingossa astunut kissan hännän päälle? Kyllä eläimet tuntevat kipua. En ole minkään sortin aktivisti, mutta en hyväksy eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Ennakkoluuloisuus - älkää vetäkö omia johtopäätöksiä. Ensivaikutelma voi pettää. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Epäluuloisuus - on pirullista, kun ei voi olla varma onko jokin asia todella niin... Parasta siis muistaa ottaa lääkkeet. Vainoharhaisuuden lievempi muoto.

H

Hallusinaatiot - eivät aina niin mukavia. Onneksi sitäkin harvinaisempia.

Homofobiaiset ihmiset - tarvitseeko perustella? Kaikki jotka ovat joutuneet homofobian kohteeksi, tietävät millaista se on. Foobikot huom.: Homoseksuaalisuus EI tartu.

I

Idioottimaisuus - joidenkin ihmisten päässä liikkuu lähinnä pinnallisia asioita: "Ostin tänään uutta meikkivoidetta, eiks olekin ihkua!", "Jaa tsunami? Sehän on se Manic Street Preachersin biisi!" tai "En mä voi lähteä tämän näköisenä mihinkään, mun hiukset on huonosti." tai sitten "Eikös se Teräsbetonikin oo sitä saatananpalvontamusiikkia?". Vitun idiootit... Ihmisellä on aivot sitä varten, että niitä käytetään. Olen iloinen tavatessani ihmisiä, joiden kanssa voi käydä mielenkiintoisia ja henkeviä keskusteluita. Onneksi heitäkin on olemassa!

J

Junalippujen hinnat - helvetin kallista.

Jäätee - pahaa.

K

Kateus - täytyy olla kalliimpi kännykkä kuin kaverilla ja isompi kesämökki kuin naapurilla. Kateelliset ihmiset (lue: naiset) juoruavat toisistaan. "Uuden paidankin se on ostanut. Mikähän se luulee olevansa". Sitten menevät shoppailemaan ja ostavat samanlaisen paidan. Näin kärjistettynä ;)

Kiire - minulla ei ole koskaan kiire. Joskus olen melkein kateellinen kiireisille ihmisille. Heillä on aina joku paikka minne mennä, joku jota odottaa...

Kirjoitusvirheet - etenkin yhdyssanavirheet (netti päivä kirja). Pienet alkukirjaimet sekä puuttuvat pilkut ja pisteet.

L

Laiha kahvi - hyh... Vahvaa sen olla pitää!

Lupaukset - älä koskaan lupaa mitään, ellet pysty - tai edes aio - pitää lupaustasi.

M

MTV - musiikkikanava, joka pyörittää niitä muutamia samoja videoita monta kertaa päivässä.

N

Naiset - tuskaa, tuskaa, tuskaa!

Narsismi - en siedä ihmisiä, jotka nostavat itsensä jalustalle ja toitottavat omaa erinomaisuuttaan.

O

Oksentaminen - sanoinkuvaamattoman kamalaa.

Opettajat - huonoja koulumuistoja. Kukapa ei näitä vihaisi?

P

Painajaiset - kun ne jatkuvat pääpiirteittäin samanlaisina vuosikaudet, meinaa lähteä järki. Onneksi niistä kuitenkin herää... Voivat pilata päivän.

Paranoia - kts. epäluuloisuus.

Psykiatrit - saunan taakse...

Psykologit - rasittavia ja näsäviisaita.

R

Raahaaminen - kiitos Seinäjoen poliisille viime kesästä ja mustelmista.

Raaka viina - täytyy lantrata!

Retoriset kysymykset - miksi edes kysyä, ellei odota vastausta? Kallonkutistajien lempipuuhaa.

Retuuttaminen - ks. raahaaminen.

Tässä näitä. Pyrin päivittämään listaa, kun uusia aiheita ilmenee.