Nyt onkin jännät paikat. Testaan kolmannen ja viimeisen Thaimaasta tuodun energiajuoman. Huhujen mukaan M-150 sisältää enemmän piristäviä ainesosia kuin pitäisi. Osotspa -firman mukaan homma menee kuitenkin näin:

Caffeine 330 mg / litra
Taurin 4000 mg /litra
Vitamins

B5, B6, Inositoli, Niasiini (B3)

Juoma on kylmää ja päiväys kunnossa. Otan ensimmäisen huikan... Maku on vahva, mutta ei pistävä. Ei tuoksu happamelta kuten useimmat energiajuomat. Makeaa, mutta ei liian. Ruskeasta pikku lasipullosta tulee mieleen yskänlääke. Ehkä tämä maistuukin enemmän lääkkeeltä kuin perinteiseltä energiajuomalta. Batteryyn ja muihin tuttuihin tuotteisiin tätä on vaikea verrata. Lieneekö erikoinen maku sitten guaranan puuttumisen ansiota, melko varmasti. M-150 on todella juotavaa tavaraa ja mielestäni päihittää mennen tullen jopa ikuisen suosikkini Batteryn. Jälkimakukaan ei ole hapan kuten muissa juomissa. Voisin juoda enemmänkin jos tätä vain myytäisiin Suomessa (saati sitten enää muuallakaan). Jos jostakin saatte käsiinne M-150 -energiajuomaa, kokeilkaa rohkeasti. Jään vielä odottamaan ja tarkkailemaan mahdollisia piristäviä/fyysisiä vaikutuksia.

Ensimmäisestä huikasta on kulunut noin 20 minuuttia. Olo on selvästi piristynyt ja mieli parempi. Johtuuko se sitten lääkityksestäni vai juomasta, vai niiden yhteisvaikutuksesta. En tiedä. Psykiatri on kieltänyt minulta energiajuomat, että kai se jotenkin vaikuttaa ^^ Tässä kaikki tältä erään. Pelaan vähän RuneScapea viikon tauon jälkeen. Seuraavaksi testaan heittotähden sekä heittoveitset, jotka tulivat postissa tänään. Moikka.