Eilen jäi kirjoittaminen vähän kesken ja aika absurdia sekin teksti oli. Otin siis Rivatrilia ja pian sen jälkeen ystäväni kutsuivat minut kylään. Sain lähdettyä ja oli tosi mukava ilta, fiilis parani huomattavasti kun hakeuduin toisten seuraan. Join muutaman kaljan, ehkä kuusi. Juttelimme niitä näitä ja Walmix teki taas tosi hyvää ruokaa :)

Sitten tulin kotiin. Kalja oli noussut päähäni ehkä Rivatrilin takia. Huomasin unohtaneeni ottaa iltalääkkeet jälleen kerran. Surffailin netissä huumorisivuilla piristääkseni itseäni, mutta ahdistus ja suru iskivät jälleen. Otin Tenoxin että saisin nukuttua. Mutta sekin meni päähän joten keitin kahvia ja tässä taas istun ;) Niin, otin iltalääkkeetkin vasta äsken. Mömmöjä ja mömmöjä, sitä minun elämäni on. Maailmani on aina sumuinen. Viimeksi kun ryyppäsin, en saanut nukuttua ja maatessani sängyssä näin viinapirun, hassun pikku örkin pomppimassa keittiön ovella. Olen jo tottunut näkemään joskus kännissä omiani, joten naurahdin otukselle ja käänsin kylkeä. Totta kai olen huolestunut omasta pään sekoittamisestani, tahtoisin lopettaa tämän sekoilun tai edes vähentää sitä, mutta... Kuten usein sanon, kestän todellisuutta vain pieninä annoksina.

Join kahvia ja paijasin Hipsua ja juttelin hänelle. Annoin marsupojalleni hänen lempiherkkuaan persiljaa. Hipsu taitaa olla jo unten mailla, mutta minä aion valvoa niin kauan kuin pystyn (vittu, ei olisi pitänyt ottaa sitä "tennaria") Postiluukusta tuli jokin luontaistuotekaupan lehti jossa mainostettiin valmistetta nimeltä Cool & Cool. "Vai että stressiä... Ei hätää! Cool & Cool pitää sinut coolina kaikissa tilanteissa." Huvittavinta mainoksessa on todella tärähtäneen ja raivopäisen kissan kuva :D Tätä tuotetta voisin kokeilla...

Kahvin juonnin ohessa aloin katsella vanhoja valokuva-albumeita vuosilta 1991-93. Totta kai tuli isää ikävä... Hänen kuolemastaan tulee nyt kolme kuukautta, enkä tavallaan tahdo vieläkään tajuta sitä vaan tavallaan "odotan" että isä tulee kotiin. Ilmestyy ovesta jonain päivänä täysin elossa, kuin kaikki olisi ollut pelkkää painajaista. Heti kun pystyn, kirjoitan isän tarinan loppuun. En kykene siihen vielä. Tenox alkaa väsyttää... Taidan pelata Runescapea niin kauan että tipahdan tuolilta. Moro.